logo

avatar festival Avatar(a) Festival!

 

 

Wat een ongelofelijk prachtig, liefdevol, boeiend en ontroerend festival hebben wij samen met jullie mogen ervaren, dank jullie wel allemaal!! Zie de foto's hier op de website (video's volgen!) en omdat het zo,n ongelofelijk succes was ondanks het noodweer...hebben wij besloten in de 'herhaling' !

Vele artiesten, muzikanten, dansers, perfomers en mooie toeschouwers zullen ook weer aanwezig zijn.

Dus was je op ons Avatar festival aanwezig of juist niet? Mis deze dag dan niet! Meer informatie?

De line-up en het programma zijn werkelijk niet te geloven (maar waar),dit belooft een onvergetelijk festival te worden! Voor het programma van alle workshops, performances en activiteiten op zaterdag 28 & zondag 29 augustus, klik op de afbeeldingen hieronder (nog een keer klikken vergroot de afbeelding!). De websites van de deelnemers en artiesten vind je HIER, HIER.en HIER (klik op de foto's of banners voor de website links).

Scroll verder naar beneden voor alle informatie over het hart labyrint, de artiesten, performances, prijzen, tijden en andere praktische zaken

 

    ZATERDAG                  

ZONDAGMIDDAG ZONDAGMIDDAG2 ZONDAGMIDDAG3 ZONDAGAVOND

***

Het AVATAR FESTIVAL: een uniek, sfeervol en sprookjesachtig evenement voor jong en oud, vol muziek, dans, spel, avontuur, spiritualiteit en verbinding.

 • Avontuurlijk spel: Een reis door 7 beschavingen met 49 opdrachten om je eigen Avatar te activeren.
 • Avatarshow, Martial Arts en speciale intentie experimenten.
 • Een speciaal voor dit festival ontworpen 'fractal heart' (c) labyrinth met mooie wezens.
 • Play-Shops, workshops en verassingen.
 • Lezingen, muziek en soundhealing.
 • Bijzondere live shows en concerten.
 • Een afsluitende dansavond (29 augustus), met niemand minder dan DJ Isis (All is One),  DJ Shanto  & DJ Iradi (Nataraj)DJ Brian S, Hifi Mysteryschool, HealingSoundMovement (live), MC/zangeres/danseres Renske Skills en vele geweldige gastartiesten!!!
 • Speciale verrassingsacts en een verassing van wereldformaat waar zelfs Nuguru tv  en Manely Batista (Maria Isabel Productions) speciaal voor komen filmen!
 • Standjes, gezond en lekker eten, healingen, readingen, prachtige ervaringen en verbindingen.
 • Wonderlijke ervaringen met behulp van intentie, visualisaties, affirmaties en vieringen van het leven.
 • Plezier, gezelligheid en een bijzondere sfeer.
 • Leuke kinderactiviteiten, avontuur en spel.
 • Prachtige omgeving en natuur en een mooi strand.

***

 • Laatste nieuws: toegevoegd aan het programma zijn een aantal speciale shows van dansers en danseressen (o.a. Esther Scheller, Lily Maarsingh, Renske Skills, Lilia Tribalbelly, Celine Dewi Moerti, Rowena, Shawn Barry, Vincent Verburg, A-Dance dansers) met unieke choreografie performances, didgeridoo speler Bastiaan Baaij, gospel zangeres Miss Autumn Leaves, harp speelster Femke Bloem, singer/songwriters Dvora Davis , Maureen & Richard en Laszlo Gallo, Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu (en een performance/chants met Tibetaanse monnikken), percussionist Terence Samson en meer! En er komt elke dag wat moois en bijzonders bij. Het volledige programma is nu online, klik op de afbeeldingen bovenaan deze pagina voor de timetable per dag(deel)!
 • Update 18/8: toegevoegd aan het programma: pianiste/zangeres P' Etra (samen met Pedal-steel gitarist Rob van Duren), operazanger Radha, didgeridoo speler Didge Wood (en zijn band Raw Noodles), Shawn Barry (gitarist, zanger en vuurdanser), VJ Zanne, HangUp, Schouwende Handen (Peter Winkeler) en meer!
 • Update 19/8: Zojuist bereikte ons het heuglijke nieuws dat ook Kareem Raïhani aanwezig zal zijn om zijn muzikale kunsten te vertonen! En A-Dance komt met een spectaculaire Leeuwendans met acrobatiek! En onze vriend Jeroen Kummeling zal een heuse liefdevolle 'Welkom Thuis' omgeving gaan scheppen. Wat een prachtig programma en wat een ongelovelijke line-up, Dank!!!
 • Update 25/8: Zojuist vernamen wij via het management van DJ Isis (welnee geen afzegging, eerder een toevoeging ;-) dat ook kunstenaar en avant-gardistisch muzikant Piet-Jan Blauw (een goede vriend van Isis) meekomt en ons allen zondagavond gaat verrassen met een bijzonder live optreden! Samen met Mexicaan van Azteekse afkomst Cheko Mosquiera zal de wereld van avant-gardistische elektronica samenvloeien met shamanistische en rituele elementen en traditionele instrumenten zoals bespeeld door inheemse bevolkingen: een waar Avatar concept in onze oren...Dank je wel Piet-Jan en welkom (of zoals de 'Avatarianen' onder ons zouden zeggen: "I SEE you" ;-)

 ***

De volledige uitnodiging in Pdf inzien van dit geweldige festival? Klik HIER!

Een video bekijken over de intentie voor het Avatar festival? Klik HIER.

Meer lezen over de achtergronden en intentie van het festival? Klik HIER.

***

Klik hier voor een prachtige Avatar Festival Poster© gemaakt door Sicerow.com! Of download hier de kleurplaat voor de kids.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een uitvergroting van onze flyer :(of klik HIER voor de Pdf versie).

Meer informatie over de entreeprijzen, tijden, route, stand verhuur vind je onderaan deze pagina.

***

RouteFestival Terrein Avatar

Utrecht-Zwolle A28

Afslag nr. 9: Nijkerk/Zeewolde

N301 richting Zeewolde

Over de brug 1e weg rechts, volg de borden Erkemederstrand Evenementen terrein

Of klik hier voor een andere route naar en info over het Erkemederstrand (Erkemederweg,3896 LB, Zeewolde, zie http://www.erkemederstrand.nl/route.html). Zie ook de plattegrond afbeelding hier rechts voor het evenemententerrein.
Zelf de route vanaf jouw adres bepalen via Google Maps? Klik HIER

Informatie openbaar vervoer en speciale Avatar vervoerskorting:

Neem de trein naar Nijkerk cs. Vanaf hier kun je ofwel met bus 142 richting Zeewolde en 15 minuten lopen. Ook kun je mailen met de Nijkerkse Taxicentrale. Bellen kan ook op 06 - 34 34 34 74. Als je ruim van tevoren reserveert kunnen ze alles goed inplannen zodat een ritje in een vol busje goedkoper wordt. Goed nieuws: zojuist is een speciale Avatar Festival prijs overeengekomen. Voor een reservering t/m 4 personen (taxi) is een speciale prijs afgesproken van € 20,-. Voor een reservering van 8 personen (busje) is overeengekomen dat dit € 25,- kost. De centrale stelt het op prijs als mensen reserveren per email of telefonisch. Bij voldoende animo kunnen zij namelijk busjes inzetten, wat per persoon voordeliger is (namelijk € 3,15 pp.)! Noem wel dat je voor het Avatar festival komt.

Overige algemene informatie openbaar vervoer: http://www.9292ov.nl/

***

Dankwoord

WorldPeaceChild organiseert het Avatar Festival zonder financiele sponsoren. Een ogenschijnlijk onmogelijke taak die wij toch mogelijk hebben gemaakt door de laatste paar maanden hier non-stop mee bezig geweest te zijn. Toch zijn er een aantal vrienden en organisaties waar wij prachtige hulp van hebben gekregen bij deze ongelovelijke organisatie en promotie.

Onze dank gaat met name uit naar: Mattijs en Renske (Purity Events , wat een helden!), Fire-Ball Sound and Light Services, Sheree Roth, Siciliano (Sicerow), Julia Brants (JongensVanDeKoudeGrond), Angela Kuiper-Kwakkel en Chris (YingYangela),  Manely Batista, Sarah Schroder (Healing Garden Festival), Aardige Portiers, Airworks, Reinout de Bruyn, Andre Terink,  Suzanne van der Velden, Toon Dijkhoff, Jo en Wijn, Ute Kaiser, Nadia van Raam (en pa Fred en ma Ineke!), Bjorn Wikkeling (IBE Hosting), Albert de Louw (Spiegelbeeld), de Ava(s)tars PimFu, Andore, Bjorn, Ramon en Renske, onze cateraar Golden Temple, Shanto en Iradi van Nataraj, Ferry en Hylke van OpenUp, Barbara Kuipers, Vrindha, gemeente Zeewolde, Jean van het evenemententerrein Erkemederstrand en natuurlijk alle vrijwilligers, DJ's, artiesten, performers, standhouders, tentenleveranciers en de mensen die wij mogelijk zijn vergeten (you know who you are)!

Dank jullie wel!!!

Maar de grootste dank gaat misschien nog wel uit naar jou, de bezoeker...Want door WordPeaceChild te steunen en het Avatar Festival te bezoeken, draag je volledig bij aan speciale goede doelen en kinderprojecten, waarbij de verbinding tussen kinderen van de wereld op een liefdevolle manier tot stand wordt gebracht! Alle opbrengsten van het festival en de cd 'prayer For The Children'  zijn dan ook voor dit doel bestemd. We willen dus vooral jullie allen alvast bedanken, want samen maken we dit mogelijk. Samen zijn wij die verandering die we willen zien in de wereld. Dank!!!

***