logo

Play it Forward: Uniting Children of All Nations with a Universal Song for the Next Generations.

Elk jaar In 12 provincies verbinden 12 scholen metscholen in de wereld.             

Nederland als hart van en voor de wereld en de kinderen als Change Agents.

Play it Forward:  De kinderen laten spelenderwijs hun stem horen voor de wereld van nu en geven dit door aan de kinderen van de  toekomst d.m.v.  een Muziek/Videoboodschap . WorldPeaceChild begeleid de scholen met een Muzikaal, Duurzaam, Educatief, Wetenschappelijk, Kunstzinnig, Audio Visueel en Multi-Media concept, waarbij de scholen worden begeleid in het productie proces en samenwerkingverband en in de verbinding met  een school in het buitenland . Zo onstaat er een wereldwijd Netwerk voor, door en met kinderen,  met het oog op de kinderen van de toekomst.

Van elke provincie die uitgekozen wordt om hun meest duurzame, inventieve, creatieve en inspirerende video en muziek boodschap voor de volgende generaties,  krijgen de mogelijkheid om zichzelf op een nationale TV te presenteren. Al het werk wordt verzameld op CD albums en DVD producties en verwerkt in een Boek met tekst, tekeningen en illustraties.

Het spel ‘’Play it Forward’’ wordt als volgt doorgespeeld:

 In 12 weken wordt het Play it Forward concept uitgelegd, begeleid, aangeleerd,  gevolgd en geproduceerd.. en in een paar weken werken ze naar een eindproductie met allerlei kunstzinnige vormen die wordt opgenomen met mobiele opname apparatuur en camera’s.n. De kinderen uit de gemeente en omgeving kunnen ook al hun creatieve ideeën, tekeningen, teksten, boodschappen in de brievenbus doen en na 12 weken worden deze geleegd en op de WorldPeaceChild website gezet.

Het hoofddoel van WorldPeaceChild is Kinderen in verbinding  brengen met een Boodschap voor de Aarde en de kinderen van de toekomst.

All of us should be involved in our own futures, to create a world that our children will want to live in. So…..Play it Forward